Back-End Developer (Fulltime)

  • Product Development / IT
  • Amsterdam, Netherlands

Back-End Developer (Fulltime)

Omschrijving

De functie

Als Back-End Magiër ga jij ons helpen bij de ontwikkeling van "Window of Opportunity"; Het platform dat wij hebben ontwikkeld om marketingdiensten te leveren aan meer dan 320 B2B MKB-ers. Window of Opportunity, of "WOO", is de verbindende schakel tussen Marketing Managers, Campagne Managers, Social Marketeers, Journalisten, Designers en Brand Owners. Jouw Magic gaat ervoor zorgen dat deze interne- en externe stakeholders nóg beter kunnen samenwerken.


Daarnaast identificeert WOO doorlopend nieuwe verkoopkansen voor onze klanten. Wij zijn daarvoor altijd op zoek naar nieuwe technieken, zoals Machine Learning / AI, om onze klanten nóg beter te kunnen adviseren.


In de komende maanden vergroten wij ons ontwikkelteam, sluiten wij nieuwe systemen aan via uiteenlopende APIs en maken wij stappen om WOO ook in andere landen beschikbaar te maken. Kortom; Wij hebben een gigantische uitdaging voor de boeg en bieden jou een zeer verantwoordelijke functie die een grote impact heeft op onze organisatie.

 

Jouw werkzaamheden
– Datastromen optimaliseren en visualiseren
– Online dashboards bouwen en doorlopend verbeteren
– Complexe workflows ontwikkelen

– Experimenteren met nieuwe APIs en technologieën 
– Kwaliteit, veiligheid en snelheid van data waarborgen


Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jouw dag ziet eruit zoals jij jouw dag inplant, hier ben je volkomen vrij in. Wij bieden je alle vrijheid tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden er is geen sprake van een "9 tot 5"-mentaliteit. Flexibiliteit zit diep geworteld in onze organisatie; Zelfsturende teams, flexibele werkplekken, flexibele werktijden en een gezonde dosis vrije tijd. Daarnaast bepalen jij en jouw collega's van het ontwikkelteam zelf hoe taken worden verdeeld en van welke technologieën jullie gebruik maken om tot de beste oplossing te komen.

Vereisten

Wat wij zoeken

– Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding
– Je wordt enthousiast van marketing en digitale innovatie

– Je bent zelfsturend, kritisch en gedreven
– Je neemt initiatief
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden
– Je bent een teamplayer en voelt je thuis in een platte organisatie waar het ontwikkelteam de vrijheid krijgt zelf technische vooruitgang te boeken
– Je hebt gedegen ervaring met PHP, PHP frameworks, MySQL, OO programmeren en TDD
– Je begrijpt front-end technieken als AngularJS, JS, jQuery, HTML, CSS, Ajax
– Je hebt ervaring met SOAP & REST APIs
– Je vindt het leuk om continue op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van back-end technologie


Pre’s
– Je hebt ervaring met een REST (micro) framework zoals lumen/slim/silex/laravel
– Je hebt ervaring met AWS of Azure


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.