Front-End (React) Developer (Fulltime)

  • Product Development / IT
  • Amsterdam, Nederland

Front-End (React) Developer (Fulltime)

Omschrijving

De functie

Als Front-end Developer bij Make Marketing Magic ben je verantwoordelijk voor de development van onze interne en externe portal. In deze portal verzamelen, verwerken en presenteren we data, managen we de organisatie en bouwen we communities. Make Marketing Magic groeit snel, en voor aankomende periode zoeken we een analytische, creatieve, zelf sturende front-end developer die vooral de ReactJS taal goed beheerst. De portal is gebouwd in ReactJS en zal in de toekomst hevig doorontwikkeld blijven worden. In teamverband werk je samen aan de implementatie van de roadmap, om zo ongeveer elke maand een nieuwe release uit te brengen met de gaafste applicaties en features. Buiten de look&feel, denk je ook na over security (rechten en rollen structuur), intelligente algoritmes, ondersteunende applicaties en andere complexe IT vraagstukken.

Je houdt je ook bezig met de laatste trends op het gebied van React, HTML, CSS etc. Je inspireert je teamgenoten om 't portal beter en intuïtiever te maken.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jouw dag ziet eruit zoals jij je dag inplant, je bent hier volkomen vrij in. Wij bieden je alle vrijheid tijdens het uitvoeren van je activiteiten er is geen sprake van een 9-5 mentaliteit.  Flexibiliteit is onmisbaar binnen onze organisatie denk aan: flexibele werkplekken, opdrachten en tijden. Jij voert je opdrachten uit op de manier waarvan jij denkt deze optimaal te voldoen, ongeacht de plaats en/of tijd.

 

Jouw werkplek

Wij zijn Make Marketing Magic en wij doen marketing voor bedrijven om ze te laten groeien. Dat inspireert ons. We leven in een complexe tijd, in een wereld die morgen anders is dan vandaag. Deze veranderende wereld vraagt om een andere manier van denken, doen en van werken. Wij zijn een jong én ervaringrijk bureau dat de kansen ziet van deze nieuwe wereld en dit deelt met onze klanten. Je werkt vooral met de overige Digital Specialists om al onze processen aan de achterkant (intern) en de rapportages aan de voorkant (extern) visueel te krijgen in onze portal.

Vereisten

Wat wij zoeken

– je bent HBO/WO afgestudeerd

– 3 jaar werkervaring

– goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

– affiniteit met front-end development

– ervaring met een SPA framework zoals AngularJS/React of vergelijkbaar

– uitgebreide ervaring met HTML5/CSS3

– in staat om een design om te zetten in html/css

– ervaring met task runners zoals gulp of grunt

– je bent zelf-sturend, analytisch en creatief; je hebt oog voor detail

– je bent een teamplayer en voelt je thuis in een jong, ervaren, dynamisch én platte organisatie

– je vindt het leuk om jezelf bij te leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van front-end technologieën

– je hebt kennis van de belangrijke developer talen, responsiveness en gebruikersgemak


Pre’s

– backend ervaring (PHP / nodejs)

– ervaring met ReactJS

– ervaring met typescript

– ervaring met AWS / Azure