Nederlandse tekstschrijvers gezocht

  • Thuiswerk

Nederlandse tekstschrijvers gezocht

Omschrijving

MAKE MARKETING MAGIC...

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wij bestaan omdat we bedrijven willen laten groeien. Dat is waarom we ’s ochtends op de fiets springen, koffie zetten en aan de slag gaan. In ieder bedrijf en in  iedere organisatie zit een schat aan potentie. Het is de kunst om deze potentie optimaal te gebruiken en te delen met de wereld. Zo ontstaan kansen die zorgen voor groei.


Radar Marketing

Vaag? Absoluut niet. Bovenstaande - misschien wat abstracte gedachte - hebben we een aantal jaar geleden in een super concreet concept gegoten. We noemden het Radar Marketing: een product/dienst waarin marketing en sales samenkomen. En waar het gaat om het halen van resultaat voor de klant.


In een notendop…

Wat we precies doen? Met onze tekstschrijvers, e-mailmarketeers, marketingmanagers, systemen, masterclasses en live-events, helpen we bedrijven met het schrijven en delen van content, het meten en analyseren van data en het coachen en adviseren op sales.


We groeien en gaan de grens over

Nu bedienen we honderden klanten, groeien we maand over maand en openen we binnenkort onze eerste buitenlandse vestiging. En dus hebben we mensen nodig. Mensen die bij ons passen. Die zin hebben om het uiterste uit zichzelf te halen. Die niet bang zijn om fouten te maken. Die ideeën durven delen. Die onderdeel willen zijn van een super jong team (met een paar oude rotten). Maar die bovenal van onschatbare waarde willen zijn voor onze klanten. Want zij zijn ons bestaansrecht.  


BEN JIJ ONZE NIEUWE TEKSTSCHRIJVER?

Als tekstschrijver ben je verantwoordelijk voor de teksten van klanten. Je moet in staat zijn je te verplaatsen in de wereld en propositie van de klant en in die van zijn doelgroep. Make Marketing Magic werkt met een vast concept maar hierbinnen is ook ruimte en vrijheid om samen met de klant te ontdekken waar de online teksten aan moeten voldoen.   

Vereisten

Heb jij...?

Een relevant HBO of WO diploma

Affiniteit met techniek en IT

Sympathie voor ondernemers

Gevoel voor business to business

Ervaring met het schrijven van online teksten

Talent voor het vertalen van ingewikkelde materie naar gewone mensentaal


Ben jij…?

Empatisch

Gestructureerd

Zelfstandig

Klantgericht

Leergierig

Schrijver in hart en nieren

Snel en punctueel


En ga jij…?

  • Klanten gelukkig maken met jouw teksten

  • Teksten schrijven die de doelgroep van de klant raakt

  • Ondernemers bij de hand nemen

  • Samen met ons zorgen voor succes voor onze klanten

DAN WILLEN WE HEEL GRAAG KOFFIE MET JE DRINKEN!

WIJ BELOVEN JE DIT

Dat je in een snelgroeiende organisatie een vaste pool aan klanten krijgt waarvoor je iedere maand content maakt. Dat we jou als freelancer altijd binnen 3 weken betalen. Dat je echt onderdeel bent van het team van Make Marketing Magic, Dat we 2 keer per jaar een bijeenkomst organiseren voor al onze tekstschrijvers. Dat we je systemen bieden om beter en sneller te kunnen werken. Dat we nauw met elkaar samenwerken. Dat we altijd bereikbaar zijn. En dat je echt belangrijk voor ons bent en dat je dat zult voelen.

Als dit is wat jij zoekt stuur dan je verhaal, cv en portfolio met blogs geschreven voor business to business.


WIJ VERHEUGEN ONS OP JE REACTIE!