Skip to content

Online Advertising Specialist

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamMarketing

Functieomschrijving

Online Advertising Specialiast bij Make Marketing Magic

online marketing . scale-up . groeiOm maar gelijk met de deur in huis te vallen; wij zijn op zoek naar geweldige mensen die  onze klanten kneiter succesvol gaan maken. En jij zou zomaar één van deze mensen kunnen zijn!


Wie ben jij?

Je bent een daadkrachtige, resultaatgerichte Online Advertising Specialist met een passie voor data, optimaliseren en automatisering. Je bent gewend om op basis van performance continue verbeteringen te identificeren en door te voeren. Je krijgt een kick van nieuwe dingen proberen én van campagnes naar een next level te brengen.

Of je nou bezig bent met search ads, een display- of een social campagne, je weet de performance altijd een boost te geven. Naast je hands-on ervaring binnen één van de marketing kanalen, ben je in staat om strategisch mee te denken over alle kanalen heen.


Wat ga je doen?

Je analyseert, rapporteert en optimaliseert online marketing kanalen om de conversie van klanten te verhogen en doelstellingen te halen. Je bedenkt kanaal overstijgende online strategieën die zorgen voor Customer Success, want dáár gaat het bij ons altijd over.


Wij bestaan...

omdat het gat tussen grote en kleine bedrijven steeds groter wordt. Grote bedrijven hebben de mensen, kennis en technologie om marketing effectief uit te voeren. Hierdoor groeien zij ten koste van kleinere bedrijven. Make Marketing Magic laat ondernemers profiteren van dezelfde marketingstrategie, expertise en technologie als grote bedrijven. Met andere woorden: we level the playing field. Waarom? Omdat het onze droom is om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun droom.


We twijfelen maar zeggen het toch…

we zitten bij de FD Gazellen van 2020! Dit betekent dat we bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. En daar zijn we - zeker in deze uitdagende tijd - super blij mee en best trots op. Daarom zoeken we nieuwe mensen. Mensen die zich willen ontwikkelen in een scalable marktech organisatie. Mensen die mee willen bouwen aan Make Marketing Magic. En mensen die passen bij onze kernwaarden: together, ambitious, entrepreneurial & proud. Past dit bij jou? Dan ben jij misschien wel één van onze nieuwe talenten.


Vereisten

Heb je...

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding 

 • 1 - 3 jaar hands-on ervaring met bijvoorbeeld Search, Display of Paid Social

 • Een sterk analytisch vermogen 

 • & zin om je tanden te zetten in online strategieën 


Ben je…

 • Performance & data gedreven

 • Ambitieus  

 • Leergierig

 • & strategisch


Dan beloven wij je dit!

 • Een uitdagende plek waar je kan groeien en fouten mag maken

 • Een team van jonge en ambitieuze mensen

 • Een omgeving die de marketing industrie gaat veranderen

 • Verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling en heel veel plezier


Enthousiast? Reageer dan snel! Wie weet drinken we binnenkort koffie.

Vragen over de vacature? Michael (michael@makemarketingmagic) helpt je graag verder!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar