Skip to content

Online Marketing & Customer Success Manager

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Customer Success manager bij Make Marketing Magic

online marketing . scale-up . groei

Waarom…we jou zoeken?

Omdat we ondernemers helpen bij het realiseren van hun droom en we jou daarbij nodig hebben. Dat is het in een notendop. Als Customer Success manager ben je de regisseur van de online marketing van ondernemers. Samen met een team van experts en uitvoerders zorg je dat doelstellingen worden gehaald en bedrijven groeien in naamsbekendheid, zichtbaarheid, nieuwe klanten en omzet.

Maar we zijn ook naar je op zoek omdat je zelf ondernemend bent én ambitieus. Omdat je wil ontdekken waar je talenten liggen en wil groeien, als professional en als mens. En daar krijg je bij ons alle ruimte voor.

Ok. Even terug. Wie zijn wij eigenlijk? Wij zijn Make Marketing Magic, een marketing scale-up met een tomeloze ambitie. We helpen honderden B2B ondernemers met de groei van hun bedrijf door slimme marketing in te zetten en hun partner in crime te zijn. Een online marketing bureau dus, met liefde voor ondernemers. 


Hoe…ziet het eruit? Die Customer Success rol?

 • Als Customer Success manager ben je verantwoordelijk voor ca 30 B2B-klanten uit verschillende branches. JIj maakt klanten succesvol door ze strategisch te adviseren en kansen te spotten. Elke klant krijgt een marketing journey van 12 maanden. De basis van deze journey is een marketingplan met unieke content, social advertising, het ondernemersplatform YourWoo en een team van experts. En jij hebt dus de regie.

 • Dagelijks heb je contact met jouw ondernemers. Je analyseert de resultaten op basis van data, adviseert en stuurt bij. Daarnaast ben je ook een luisterend oor. Want het is best pittig dat ondernemerschap. Goed luisteren en de juiste vragen stellen is een belangrijke kwaliteit van onze Customer Success mensen. Zo ontdekken we wat ondernemers nodig hebben en hoe we ze kunnen helpen.

 • Je werkt nauw en intensief samen met andere Customer Success managers maar ook met specialisten uit andere teams zoals copywriters en advertising specialisten. Together is een van onze kernwaarden. We overleggen, sparren en kijken voortdurend hoe we samen dingen beter kunnen doen.


Wat…zeggen Romy, Judith en Merlijn?

Wie kunnen nou beter vertellen wat de functie van Customer Success precies inhoudt dan onze Customer Success Managers zelf. Daarom even kort Judith, Romy en Merlijn aan het woord…

“Elke dag is hier anders. Het is druk en dynamisch en daar houd ik van. Ik spreek ondernemers, spar met copywriters, overleg met het team hoe om te gaan met uitdagingen en kansen bij klanten. Ik word elke dag uitgedaagd op het gebied van online marketing en data en leer door het gewoon te doen. Ik ben nog maar net begonnen maar voel me nu al een volwaardig lid van het team en het bedrijf. Dat vind ik best bijzonder.” Judith Wapstra


“Wat ik het allerleukst vind aan mijn baan zijn de mensen. De mensen op kantoor maar ook onze klanten. Het is altijd hectisch, er wordt hard gewerkt, maar we hebben ook ontzettend veel plezier. De cultuur is open, oprecht en ondernemend. We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Onderdeel zijn van die energie, daar ben ik trots op en word ik gelukkig van.” Romy van Hagen


“Ik begon hier als Customer Success Manager en ben in heel korte tijd doorgegroeid naar teamlead Customer Success. Dat waardeer ik heel erg aan Make Marketing Magic. Er wordt echt gekeken naar je talenten en potentie. Er is serieus ruimte om stappen te maken en je verder te ontwikkelen. Ik ben hier nog lang niet uitgeleerd.” Merlijn Reesink

Vereisten

Goed, ter zake nu…

Heb je...

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding

 • Tenminste 2-3 jaar relevante ervaring met werken met klanten

 • Affiniteit met online marketing

 • Een uitstekende beheersing van het Engels

 • & is Nederlandse je moedertaal

Ben je…

 • Ambitieus

 • Leergierig

 • Communicatief sterk

 • Ondernemend

 • & gestructureerd

Dan beloven wij je dit!

 • Een uitdagende plek waar je kan groeien en fouten mag maken

 • Een team van jonge en ambitieuze mensen

 • Goede begeleiding van experts uit het vak

 • Een omgeving die de marketing industrie gaat veranderen

 • Verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling en heel veel plezier

Enthousiast? We lezen of zien graag wie je écht bent en waarom je dit wil. Hopelijk drinken we dan snel koffie bij ons op kantoor. Gewoon omdat het weer kan. Hoe fijn is dat.Vragen over de vacature? Romy (020-53 07 100) helpt je graag verder!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar